Stappen om uw iPhone in te stellen als een veilige sleutel voor Google-account

Heeft u te maken gehad met onbekende acties via uw account? Gaan je e-mails uit het niets verloren? Of heb je iets verdachts opgemerkt over je activiteiten op het gebied van omgang? Het is mogelijk dat een ongevraagde entiteit illegale toegang tot uw ID heeft verkregen. In dit geval moet u dit probleem onmiddellijk oplossen en ervoor zorgen dat uw mailbox en de opgeslagen informatie beide veilig zijn. In dit artikel hebben we een veilige en snelle methode opgesomd om uw mailbox een extra beveiliging te bieden door uw eigen apparaatfuncties als beveiligingssleutel te gebruiken.

Voor meer informatie en begeleiding met betrekking tot het platform hoeft u ons alleen maar te bellen op het Google Telefoonnummer Bellen.

Een korte handleiding om uw iPhone als beveiligingssleutel in te stellen

 De eerste en de belangrijkste stap is ervoor te zorgen dat u de authenticatie in twee stappen voor uw ID heeft voltooid

 Vervolgens moet u de MIJN ACCOUNTS-pagina bezoeken via de webbrowser die uw apparaat ondersteunt

 Verder, als u naar het INLOGGEN IN VENSTER wordt geleid, tikt u hier op de optie 2-STAP VERIFICATIE

 Blader in de lijst met opties naar de optie BEVEILIGINGSSLEUTEL TOEVOEGEN en klik erop

 Je krijgt verschillende opties te zien, zoek je iPhone eruit en klik erop

 Tik vervolgens op het tabblad TOEVOEGEN

 Ten slotte wordt u door een aantal instructies op het scherm geleid, volg ze

 U kunt nu het slimme slot in uw apparaat gebruiken als de nieuwe veilige sleutel voor uw ID

We hopen dat de bovengenoemde stappen u kunnen helpen uw ID veiliger te maken. Mocht het echter niet lukken om het probleem op te lossen, neem dan direct contact met ons op via de Google Klantenservice Nederland en wij lossen het probleem binnen de kortste keren op. On kan ons ook schrijven op het officiële e-mailadres.