Snelle stappen om privé te bladeren met uw Google-account

Er zijn verschillende handige en innovatieve functies die het platform de gebruikers biedt. Een daarvan is het browsen in de incognitomodus of browsen in de privémodus. Met deze functie kunt u op internet surfen zonder dat het platform uw zoekgeschiedenis hoeft op te slaan. Chrome onthoudt uw activiteiten niet. In de volgende sectie van deze blog hebben we de stappen hiervoor opgesomd.

Voor meer informatie en begeleiding over uw account kunt u ons bellen op Google Klantenservice Nederland. Ons team van technici zal u begeleiden met deskundig en oprecht advies en oplossingen voor alle storingen en storingen in verband met uw handvat en aanverwante diensten.

Stappen voor privé browsen in Chrome

 De eerste stap is het openen van de Chrome-applicatie op uw computerapparaat

 Vervolgens moet u op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van het venster klikken

 In het resulterende menu moet u op de optie klikken die NEW INCOGNITO WINDOW zegt

 Er zijn sneltoetsen voor de bovenstaande stappen, deze zijn als volgt:

• Voor Windows, Linux, Chrome OS: – ctrl + shift + n

• Voor MAC-apparaten: – Command-toets + shift + n

 Hoewel de stappen voor het schakelen tussen de normale vensters en de incognitomodus vrij eenvoudig zijn, is privé browsen alleen mogelijk als het incognitovenster open is

 Ook hebben de website die u bezoekt en uw operators absoluut toegang tot uw activiteitenlogboeken, dat wil zeggen dat uw activiteit niet voor hen verborgen is

Door de bovenstaande stappen te volgen, kunt u het genoemde probleem oplossen. Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact met ons op via Google Telefoonnummer Bellen. We hebben een team van getalenteerde professionals die praktijkervaring hebben in de branche om alle app-gerelateerde problemen op te lossen en deze op de meest effectieve en snelle manier op te lossen.