Pas uw Google-zoekopdracht aan met deze snelle en eenvoudige stappen

De Discover-functie van Google helpt u updates en meldingen te ontvangen over uw interesses en de dingen die u misschien eerder zou willen zien. Dit is in wezen gebaseerd op uw zoekgeschiedenis en surfpatronen. De volgende blog bevat enkele suggesties om deze resultaten aan te passen voor uw account en gerelateerde producten.
Voor alle andere informatie en begeleiding met betrekking tot uw handvat, hoeft u ons alleen maar te bellen op het Google-nummer. Ons team van bekwame technici zal u voorzien van de juiste reacties en acties om uw werkervaring productiever en probleemloos te maken. U kunt ons ook schrijven via de live chatbox en onmiddellijke oplossingen ontvangen voor ID-gerelateerde problemen.

Tips om uw Google Discover-inhoud aan te passen:

• Het eerste dat u in gedachten moet houden, is het inschakelen van het bijhouden van web- en app-activiteiten; Hierdoor kan het platform uw surfpatronen opslaan en u dienovereenkomstig inhoud aanbevelen

• Volg de onderwerpen die u interesseren

• De sites en onderwerpen die u niet in uw browseraanbevelingen wilt zien, niet meer volgen

• Wijzig het schudpatroon van aanbevelingen op uw apparaten

• Wijzig de geschiedenis en locatie-instellingen voor uw account

• Als je meldingen over oude onderwerpen wilt ontvangen, volg of zoek ze dan opnieuw

• Zorg ervoor dat u de nieuwste versies van de applicaties gebruikt, zodat u geen recente updates mist

Op deze manier kunt u aanbevelingen van de browser ontvangen in overeenstemming met de onderwerpen en inhoud waarnaar u zoekt en mogelijk geïnteresseerd bent om verder te zien. Als u meer advies wilt over de services en functies van het platform, kunt u contact opnemen met het online helpdeskteam van Google Telefoonnummer Bellen en zij zullen ervoor zorgen dat aan alle vragen op de meest constructieve manier wordt voldaan. U moet de website blijven bezoeken voor meer services en functies.