Organiseer uw bestanden beter met Google Drive: Quick Guide

De Google Drive-applicatie maakt niet alleen een back-up van uw gegevens, maar stelt u ook in staat deze op de meest efficiënte manier te organiseren. U kunt uw bestanden opnieuw ordenen of herordenen op basis van verschillende parameters en de manier waarop u dat wenst. Er zijn in wezen 4 manieren waarop u dit kunt doen: op basis van naam, wijzigingsdatum, laatst geopend en de gebruiker die heeft gewijzigd. U kunt bestanden op 2 manieren wijzigen: in de lijst en in de rasterweergave. In deze blog vertellen we je over de methode voor beiden.

Als u andere problemen ondervindt die verband houden met uw handvat, kunt u contact opnemen met het ondersteuningsteam op Google Nummer. Zij begeleiden u in een mum van tijd met de juiste oplossingen.

Bestanden en documenten in uw Drive opnieuw ordenen:

Als u uw documenten in de lijstweergave bekijkt

 De eerste stap is om naar je Drive-applicatie te gaan

 Klik hier op de kolom met documenten die u wilt reorganiseren

 U krijgt een omhoog- en omlaagpijloptie, klik op de gewenste

Als u uw bestanden in de rasterweergave bekijkt

 Nogmaals, de eerste stap is om naar de officiële homepage te gaan

 Klik vervolgens op het tabblad met het type arrangement

 Hier moet u het gewenste type sortering specificeren

 Klik ten slotte op de pijlen aan de zijkant om de volgorde te wijzigen

We hopen dat u door middel van de bovenstaande stappen uw Drive-mappen kunt optimaliseren. Neem voor meer informatie contact met ons op via het Google Telefoonnummer Bellen en ons team zal u zonder vertraging met de beste oplossingen begeleiden. U kunt zelfs toegang krijgen tot de livechatfunctie voor onmiddellijke en betrouwbare oplossingen. De professionals van onze helpdesk zijn volledig uitgerust met alle knowhow om u te helpen bij uw problemen.