Hoe Google in Te Stellen Als de Standaardzoekmachine Van Uw browser?

Wilt u van Google uw standaardzoekmachine maken? Nou, er is niets om je zorgen over te maken, want het is heel eenvoudig en je kunt het in elke webbrowser doen vanaf elke apparaat computer of mobiel. Om te leren hoe u Google als standaard in uw browser kunt instellen, blijft u lezen en volgt u de stappen zoals hieronder vermeld. Houd er rekening mee dat de onderstaande stappen alleen van toepassing zijn op Chrome Browser voor desktop en alleen mobiel. Begin nu en volg elke stap zorgvuldig om Google in te stellen als de standaardzoekmachine van uw browser.

  • Open eerst Google Chrome op uw computer en selecteer vervolgens de menu knop in de rechterbovenhoek van uw startpagina.
  • Er verschijnt een menu waaruit u de optie Instellingen moet selecteren.
  • Scroll naar beneden en klik op het tabblad zoekmachines beheren. u vindt het in het gedeelte ‘Zoekmachine’.
  • Klik op het menupictogram met drie stippen aan de rechterkant van de pagina voor het domein van Google.
  • Selecteer Standaard maken in het menu en het is allemaal klaar.

Het was zo eenvoudig en nu kunt u Google op Chrome gebruiken als de standaardzoekmachine. Als u Chrome op mobiel gebruikt en Google als standaardzoekmachine wilt instellen, volgt u de onderstaande stappen:

  • Open de Chrome-app op uw smartphone en klik vervolgens op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van de pagina.
  • Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu en ga vervolgens naar het gedeelte Zoekmachine.
  • Selecteer Google en klik op Gereed om het in te stellen als uw standaardzoekmachine.

We hopen dat u van Google met succes uw standaardzoekmachine hebt gemaakt en deze nu zonder problemen gebruikt. Als u echter hulp van ons nodig heeft met betrekking tot uw Google-services of -account, kunt u contact opnemen met Google Helpdesk Nummer voor hulp. We bieden ondersteuning voor alle problemen met Google-accounts en andere services en we moeten de capaciteit om dit allemaal in één oogopslag op te lossen. Als je ergens last van hebt, zoals een gehackt Google-account of iets anders, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.