Hoe de FB-pagina rangschikking op Google verbeteren?

Mensen worden slimmer en verkopen hun producten op Facebook en andere sociale mediaplatforms. Niet alleen door de goederen te verkopen, kun je geld verdienen door een aantal geschreven dingen zoals proza, gedichten, blogs enzovoort te posten, zoals andere mensen doen en je pagina rangschikken zodat je er geld mee kunt verdienen.

Hier, in de onderstaande stappen, kunt u een manier vinden om de rang van uw Facebook-pagina op Google te krijgen-

• Maak de URL van uw pagina.

Facebook biedt een gratis aangepaste URL, die in feite een ID van uw pagina is en uw bedrijfscategorie identificeert, en het duurt zelden minuten om u te identificeren.

• Voltooi uw paginaprofiel.

Hoe meer uw profiel compleet is, hoe meer Google kan herkennen waar uw bedrijf over gaat, uw locatie en andere belangrijke details. Dit helpt je om het naar de zoekopdrachten van de mensen te krijgen. Zorg er dus voor dat u de details zoals uw adres, contactnummers en andere dingen invult.

• Gebruik trefwoord.

De woordkeuze speelt altijd een belangrijke rol in webmarketing. Het trefwoord kan zoekmachines helpen uw pagina te identificeren. Daarnaast kunt u hulp van Google’s Zoekwoordplanner gebruiken om de exacte zoekwoorden en longtail-zoekwoorden te vinden.

• Voeg een link van uw Facebook-pagina toe aan uw inhoud.

Backlink uw pagina van andere websites, dit helpt u om uw SEO-niveau te verhogen. Zorg ervoor dat wanneer u een pagina maakt, u altijd een link naar uw blog of website plaatst, ergens in de inhoud van uw Facebook-pagina.

• Plaats regelmatig inhoud.

Het is raadzaam om dagelijks inhoud toe te voegen in het begin, omdat het Google-algoritme voorstander is van websites die regelmatig nieuwe inhoud posten en wanneer u een of twee keer per week de hoogste post ontvangt om een ​​flow te maken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice van Google en met onze experts praten. Daarnaast kunt u onze website bezoeken en ook andere blogs lezen om meer informatie over de ranglijst te zoeken.